معمولا خانم ها از ناخن های کاشته شده و یا مواد مشابه برای زیبایی بخشیدن به ناخن های خود استفاده می کنند. اما این مسئله هم مانند همه تکنیک های زیبایی دیگر عوارض خاص خود را دارد. یکی از عوارض کاشت ناخن ، بالا رفتن احتمال بروز عفونت های قارچی در ناخن ها می باشد. همچنین برخی علائم مانند زرد شدن ناخن و خارش می تواند نشانه هایی از بروز این عارضه باشد. در ادامه ی این مطلب در مورد عفونت های قارچی در ناخن ها ، علائم و عوارض کاشت ناخن ها صحبت می کنیم.
عفونت های قارچی در ناخن ها
این روزها تقریباً همه خانم ها برای زیبایی دست ها و ناخن های خود اهمیت زیادی قائل می باشند. اغلب خانم ها از ناخن های کاشته شده و یا مواد مشابه برای زیبایی بخشیدن به ناخن هایشان بهره می برند. اما این مسئله هم مانند همه تکنیک های زیبایی دیگر عوارض خاص خود را دارد. مثلا یکی از عوارض کاشت ناخن ، افزایش احتمال بروز عفونت های قارچی در ناخن ها می باشد.
علائم عفونت های قارچی در ناخن ها
عوارض کاشت ناخن و درمان عفونت های قارچی در ناخن ها
اگر شما از وجود این عفونت ها در ناخن های خود اطمینان ندارید ، حتماً به یک پزشک مراجعه نمایید. متخصصین از طریق نمونه گیری و ارسال نمونه ها به آزمایشگاه می توانند با استفاده از میکروسکوپ ها نوع قارچی که باعث ایجاد عفونت در ناخنهای شما شده است را تشخیص دهند و درمان مناسب را برای شما آغار کنند. اگر فکر میکنید به قارچ ناخن مبتلا شدهاید و برخی از نشانه های آن را دارید، حتماً این مسئله را جدی گرفته و برای درمان اقدام کنید.
برخی از عوارض بسیار جدی و ماندگار قارچ ناخن شامل از دست دادن دائمی ناخن های آسیب دیده، تغییر رنگ ناخن ها ، گسترش عفونت ها از ناخن به سایر نقاط بدن و احتمالا جریان خون و ایجاد عفونتهای باکتریایی به نام سلولیت می باشند که در اثر جدی نگرفتن و سهل انگاری در درمان به وجود میآید.
همراهان مجله ی پزشکی رایان درمان توجه داشته باشید که افراد مبتلا به دیابت و ضعف سیستم ایمنی بیشتر از سایر افراد در معرض این خطرات می باشند و اگر از ناخن های کاشته شده استفاده میکنند، باید به طور مستمر ناخن های خود را کنند.

حساسیت به مواد کاشت ناخن و عفونت های قارچی در ناخن ها
گمان می رود برای برخی از افراد، مواد کاشت ناخن حساسیت زا می باشند. هرچند این مسئله خیلی نادر می باشد، اما برخی از مواد و چسب های به کار رفته در این تکنیک موجب ایجاد حساسیت هایی مثل خارش، سوزش و التهاب در برخی افراد می گردند. حتی امکان دارد این مواد موجب تضعیف ناخنهای طبیعی شما شوند و یا پوست اطراف ناخن های شما را دچار خشک و پوسته پوسته شدن کنند. بنابر این بهتر است اولاً اطمینان حاصل کنید که مواد کاشت ناخن برای شما حساسیت زا نمی باشند؛ همچنین توجه داشته باشید تکنسین با استفاده از مرغوب ترین مواد و رعایت نکات بهداشتی کاشن ناخن شما را به انجام برساند.
چه افرادی بیشتر مستعد ابتلا به عفونت های قارچی در ناخن ها هستند؟
اگرچه بسیاری از دلایل عفونت های قارچی ناخن قابل پیشگیری می باشند ، اما برخی از عوامل هم احتمال ابتلا به عفونت های قارچی را افزایش می دهند. به عنوان مثال احتمال ابتلا به عفونت های قارچی در افراد زیر بیشتر خواهد بود:
- بیماران دیابتی
- افرادی با سن بالای 65 سال
- استفاده از ناخنهای مصنوعی
- پوشیدن کفش هایی تنگ و نامناسب
- شنا در استخر های عمومی
- آسیب پوست اطراف ناخن
- نگه داشتن دست یا پا برای مدت زمان طولانی در محیط های بسته و مرطوبی نظیر کفش و یا دستکش
- ضعف سیستم ایمنی بدن
- وجود آسیب های ناخن (شکستگی، سوختگی و مواردی از این قبیل)
به طور کلی احتمال ابتلا به عفونت های قارچی در ناخن ها در زنان بیش از مردان می باشد و این عفونت ها در بزرگسالان بیشتر از کودکان مشاهده می گردند. اگر شما در خانواده خود افراد مبتلا به عفونت های قارچی در ناخن ها دارید، پس این احتمال وجود دارد که شما نیز به این عارضه دچار گردید. بنابر این هنگام کاشت ناخن نیز بیشتر دقت نمایید.
منبع : rayandarman.com