در شرایط عادی یک فرد نیازی به ایجاد ادرار ندارد و هر زمانی که این احساس در او ایجاد شود نسبت به تخلیه اقدام خواهد کرد اما در برخی شرایط انسان مجبور است که در زمانی خاص ایجاد ادرار نماید، یکی از این موقعیتها را میتوان جهت انجام آزمایش پزشکی عنوان کرد.
ایجاد ادرار و بررسی روشهای آن
علاقهمندان به مجله پزشکی رایان درمان؛ برخی از شرایط پزشکی امکان دارد ایجاد ادرار را با مشکل مواجه نماید که میتوان به مشکلات پروستات و یا عفونتهای مثانه اشاره کرد. در این شرایط فرد به جای تلاش برای ایجاد ادرار باید به پزشک مراجعه کرده و علت اصلی را تشخیص و درمان نماید.
در اغلب موارد افراد میتوانند با انجام برخی از کارهای ساده همانند نوشیدن مقدار زیادی آب که موجب تولید ادرار و همچنین جلوگیری از بعضی مشکلات خواهد شد به پیشگیری از مشکلات ادراری کمک نمایند.
با همه این موارد در برخی اوقات فرد نیاز دارد که در زمانی خاص ایجاد ادرار نماید و نمیتواند از قبل آمادهسازی انجام دهد، در این مقاله چند مورد از تکنیک و ترفندهای این کار را به شما معرفی خواهیم کرد.
توجه داشته باشید که این تکنیکها در همه افراد کارآیی دارد ولی آنها میتوانند با امتحان هر کدام از روشها، بهترین روش مناسب وضعیت خود را بیابند.
9 روش برای ایجاد ادرار
موسسه ملی بهداشت ایالات متحده آمریکا روشهای زیر را پیشنهاد کرده است که عبارتند از:
مورد اول، فشار وارد کردن با انگشت به ناحیه خاص
هنگامی که فرد در توالت نشسته است میتواند مکانی خاص بین استخوانهای شکم را با انگشتان فشار دهد، این کار با تکرار هر 30 ثانیه میتواند مثانه را وادار به ادرار نماید.
مورد دوم، خم شدن رو به جلو
یکی دیگر از روشهایی که با انجام آن میتوان ایجاد ادرار کرد را میتوان خم شدن رو به جلو دانست.
زمانی که فرد درون توالت نشسته است میتواند رو به جلو خم شود و با اینکار فشار اضافی بر روی مثانه وارد خواهد شد که میتواند موجب ادرار شود، اینکار در موارد بسیار زیادی جواب خوبی داده است.
مورد سوم، قرار دادن یک دست در آب گرم
یکی از روشهای جالبی که در زمینه ایجاد ادرار پیشنهاد میشود آن است که فرد یک دست خود را در آب گرم قرار دهد، اینکار بسیار راحت است زیرا فرد در حالت نشسته تنها کافیست شیر آب را باز نماید و دست خود را زیر آب گرم قرار دهد، مسلما نتیجه خوبی خواهد گرفت.
مورد چهارم، باز کردن آب
یکی دیگر از مواردی که میتوان استفاده کرد باز گذاشتن آب و گوش دادن به صدای آن است، اینطور که بر اساس آزمایشها مشخص شده است کسانی که در توالت به صدای آب گوش دادند موفق به ایجاد ادرار شدند.
مورد پنجم، نوشیدن هنگام تلاش برای ادرار
نوشیدن مقادیر زیادی آب در حالی که قصد ادرار کردن دارید نیز میتواند زمینه ایجاد ادرار را فراهم نماید، مصرف نوشیدنیهای کافئیندار اصلا توصیه نمیشود زیرا ممکن است نیاز به آب را در افراد، بیش از اندازه بالا ببرد.
مورد ششم، فشار با ساعد
همراهان مجله پزشکی رایان درمان؛ یکی دیگر از کارهایی که باید با دقت بالایی در زمینه ایجاد ادرار صورت گیرد را میتواند فشار وارد کردن در عین خونسردی با ساعد به به پایین شکم باشد. توجه کنید که این فشار نباید بیش از حد باشد زیرا ممکن است مشکلات بعدی را در کلیه ایجاد نماید.
لازم به ذکر است که باید از وارد کردن فشار مستقیم به مثانه نیز جلوگیری به عمل آید تا مشکلات بیشتری ایجاد نشود.
مورد هفتم، ورزش
گاهی اوقات انجام تمرینات ساده همانند راه رفتن و حتی پریدن نیز میتواند منجر به تولید ادرار شود، بهتر است قبل از ورود به توالت چند دور مکانی که در آن حضور دارید را طی نمایید تا تاثیرات حاصل شود.
مورد هشتم، ماساژ ران داخلی
ماساژ ران داخلی زمانی که در توالت هستید قطعا تاثیر بسیار خوبی را بر روی ایجاد ادرار خواهد گذاشت، این کار باید بسیار آرام صورت گیرد، در حین انجام آن تاثیرات را مشاهده خواهید کرد.
مورد نهم، استفاده از روشهای آرامسازی
در صورتی که فرد عصبی باشد مطمئنا نمیتواند ایجاد ادرار نماید، یکی از راههایی که به فرد کمک خواهد کرد تا آرامش خود را به دست آورد بستن چشمان بوده و بدین ترتیب میتواند بر روی مسئله مورد نظر تمرکز کرده تا نتیجه مثبت حاصل شود.
دلایل ایجاد ادرار
سیستم عصبی در افراد معمولا به گونهای بوده که به هنگام پر بودن مثانه اقدام به فرستادن سیگنال خواهد کرد، در برخی مواقع نیاز است تا افراد بتوانند هر چه سریعتر کار خود را به انجام برسانند، ممکن است دلایل پزشکی نیز وجود داشته باشد.
برخی از موارد پزشکی که نیاز به ایجاد ادرار دارند عبارتند از:
تست مواد مخدر
آزمایشهای رادیولوژی یا اولتراسونیک
برخی مطالعات بر روی ادرار و خون
سیستوسکوپی، جایی که یک دوربین با لولهای نازک مجرای ادراری را بررسی خواهد کرد
بعد از برخی از عملهای جراحی ممکن است شرایطی به نام مثانه نوروژنیک اتفاق بیفتد، این زمانی بوده که دیگر مغز وقت ادرار را نیز نداشته باشد، در این مشکل فرد نمیتواند احساس کند که مثانه پر است و نیاز به تخلیه دارد.
چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟
در صورتی که افراد در طول روز چندین بار نیاز به تخلیه ادرار دارند لازم است به پزشک مراجعه نمایند، برخی از مشکلات دیگر همانند پروستات و عفونت دستگاه ادراری نیز میتواند در کاهش میزان ادرار و یا غیرطبیعی شدن آن نقش داشته باشد.
برخی از افراد ممکن است در حین آزمایش پزشکی ایجاد ادرار نکنند که بسته به شرایط عصبی و مشکلاتی همچون استرس دارد، بنابراین میتوانند با استفاده از روشهای گفته شده مشکل را حل نمایند.
جمعبندی
مردم میتوانند با انجام اقداماتی همچون مصرف آب قبل از مراجعه به پزشک خودشان را آماده نمایند و اگر شرایط مورد نظر مطلوب نبود قادر خواهند بود یکی از روشهای گفته شده را انجام دهند.
همواره مشکلات ادراری را جدی تلقی نمایید زیرا ممکن است برخی از عفونتها درون انسان ایجاد شوند که نیاز به درمان باشد، باید با دقت در این رابطه تصمیمگیری شود و در صورت نیاز روند درمانی زیر نظر یک پزشک متخصص آغاز گردد.
Source: http://rayandarman.com