
کاشت ناخن
کاشت ناخن و طراحی ناخن دو مقوله متفاوت و جدا از هم می باشند. فرآیند کاشت ناخن، امر پیچیدهای نمی باشد و با کمی دقت و تمرین به زودی آن را یاد می گیرید. البته طراحی ناخن به مهارت، خلاقیت و پیگیری شما بستگی خواهد داشت. به عبارت دیگر شما نمی توانید در عرض یک شب به یک دیزاینر ناخن تبدیل گردید و باید مدت زمانی را برای یادگیری و تمرین برای این کار اختصاص بدهید. به هرحال کاشت ناخن و انجام یک طراحی ساده را می توانید در مدت کوتاهی به خوبی یاد بگیرید و حتی آن را برای خودتان نیز انجام دهید.
وسایل مورد نیاز برای کاشت ناخن
پیش از انجام کاشت ناخن باید مواد مورد نیاز را فراهم نمایید، این مواد را میتوانید با مراجعه به فروشگاه های لوازم آرایش و یا فروشگاه های اینترنتی تهیه نمایید:
- تیپ های مصنوعی: انواع مختلفی از این تیپها همانند سفید، صورتی روشن، شاینی، طراحی شده و مواردی از این دست در بازار موجود می باشند . جنس همه ی این تیپ ها از پلاستیک فشرده است (بهتر است برای شروع کار رنگ سفید یا صورتی روشن را انتخاب نمایید).
- کیت مانیکور ناخن: این کیت ها مواد مختلف و متنوعی شامل بافر ناخن، کوکتل هل و نیشکر، مواد ضدقارچ و موارد مشابه دارند.
- چسب ناخن: این نوع چسب ها به راحتی در دسترس می باشند.
- قیچی و یا ناخن گیر
مراحل کاشت ناخن در خانه
گام اول: گام اول در واقع آماده سازی ناخن ها از نظر بهداشتی می باشد. در ابتدا دست های خود را بشویید و با مواد ضدعفونی کننده ای همانند ضد قارچ ها ناخن های خود را کاملاً تمیز نمایید. اگر لاک دارید به طور کامل پاک کرده و چسب و هرچیز اضافه دیگر را نیز کاملا تمیز کنید.
گام دوم: با استفاده از کیت مانیکور، پوسته های زائد و چربی های اضافه اطراف ناخنهای خود را پاکسازی نمایید. برای انجام این کار می توانید ناخن های خود را کمی خیس نمایید تا پوسته های اضافی آسان تر جدا گردند.
گام سوم: ناخن های خود را به طور کامل خشک نمایید بطوریکه هیچ رطوبتی روی آن ها باقی نماند و منجر به عفونت نگردد. جهت انجام اینکار می توانید از ابرهای فشرده استفاده نمایید.
گام چهارم: در صورتی که ناخن های طبیعی شما بلند می باشند؛ آن ها را کاملا کوتاه کنید و گوشه های تیز را نیز از بین ببرید.
گام پنجم: این مرحله شامل انتخاب سایز و اندازه ناخن های مصنوعی می باشد. همراهان همیشگی مجله ی رایان درمان دقت داشته باشید که اگر سایز نامناسبی برای تیپ ها در نظر داشته باشید، منظره زیبایی به وجود نمی آید. مطابق با انحنای C مانند ناخن ها و انگشتان خود تیپ ها را انتخاب نمایید. پهنای تیپ ها باید کاملا با پهنای ناخن ها همخوانی پیدا کنند.
گام ششم: بعد از اینکه تیپ متناسب با سایز ناخن خود را پیدا کردید، انتهای تیپ را مطابق تصویر به کمی چسب آغشته نمایید و فورا روی یک سوم ابتدایی ناخن خود قرار بدهید. بسیار مراقب باشید که زیر تیپ حباب های هوا جمع نگردند به این علت که از دوام ناخن مصنوعی کم میکنند. چسب ها اغلب به شدت چسبناک می باشند، اما برای تقویت چسب کمی آن را فشار داده و چند ثانیه ای نگهدارید.
گام هفتم: بعد از گذشت 30 ثانیه می توانید تیپ ها را با استفاده از یک ناخن گیر تا اندازه دلخواه خود کوتاه نمایید. دقت کنید که همه تیپ ها را متناسب و به یک اندازه کوتاه نمایید، حتی میتوانید آن ها را با یک ماژیک باریک نشانه گذاری نمایید، همچنین گوشه های تیپ را با استفاده از سوهان ناخن به دقت مرتب کنید و فرم بدهید.
گام هشتم: اکنون مجددا ناخن ها را با استفاده از مواد ضد قارچ ضد عفونی نمایید. سپس با استفاده از مواد بافر سطح ناخن طبیعی و تیپ را هموار سازید. این کار برای یکسان و یکدست شدن سطح ناخن ضروری می باشد. در پایان مجددا ناخن ها را تمیز نمایید.
گام نهم: حالا با استفاده از لاک و برق ناخن می توانید ناخن های خود را طراحی نمایید. استفاده از برق ناخن زیبایی دو چندانی به کار شما خواهد داد. همچنین می توانید هرچند روز یکبار رنگ لاک ناخن خود تغییر دهید. برای برداشتن تیپ ها می توانید از محلول آب داغ و استون استفاده نمایید. ناخن های خود را به مدت 10 دقیقه در این محلول قرار بدهید، بدین ترتیب تیپ ها به آسانی برداشته می شوند.
با کمی تمرین و حوصله قادر خواهید بود به راحتی در خانه کاشت ناخن را برای خود و یا اعضای خانواده انجام بدهید. امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید و با ارائه نظرات مفید خود ما را در تهیه مقالات بهتر همراهی نمایید.
منبع : http://rayandarman.com