اگر از مترو های تهران استفاده کرده باشید ، احتمالا با افراد میانسالی مواجه شده اید که لباس های اسپورت پوشده اند و گاها آرایش هایی غلیظ تر از جوان ها دارند . این گونه افراد معمولا به خاطر اینکه بخواهند به دیگران و از همه مهم تر به خود ثابت کنند که هنوز پیر نشده اند ، به رفتار هایی این چنینی دست می زنند تا فقط ثابت کنند که جوان هستند . در واقع می توان این رفتار ها را آخرین تقلا های آنها دانست . نشانه های بحران میانسالی خود را در همچنین رفتار هایی نشان می دهد ، بحرانی که در سنین 40 سالگی به بالا در افراد مشاهده می شود . در این مقاله از مجله پزشکی رایان درمان به معرفی نشانه های بحران میانسالی می پردازیم .
نشانه های بحران میانسالی
تغییرات عجیب در ظاهر
همان طور که در بالا نیز اشاره کردیم ، یکی از معمول ترین کار هایی که این افراد انجام می دهند ، تغییر ظاهر خود می باشد . این افراد سعی می کنند تا از لباس های امروزی و مدل مو و آرایش های جوان پسندانه استفاده کنند تا خود را گول بززند که هنوز جوان هستند .
خرید ماشین های گران قیمت
طبق تحقیقات انجام شده ، 65 درصد کسانی که اتوموبیل های گران قیمت را خریداری می کنند ، سنی بالای 40 سال دارند و دلیل این امر هم چیزی نیست به جز بحران میانسالی . این افراد می خواهند با استفاده از این ماشین ها دوباره شور و حال جوانی را در خود زنده کنند .
پیدا کردن دوستان جوان تر
این کاملا یک امر طبیعی است که ما بیشتر با هم سن و سال های خود جوش می خوریم و ترجیح می دهیم تا دوستان خود را از میان آنها انتخاب کنیم . یکی از نشانه های بحران میانسالی ، تغییر در این چرخه است . افرادی که به این بحران دچار هستند فکر می کنند که می توانند با پیدا کردن دوستان جوان تر ، دوباره حس و حالی جوانی را در خود تجربه کنند .
احساس ناامیدی کردن
متاسفانه بسیاری از افراد وقتی به سن میانسالی می رسند فکر می کنند که زندگی برای آنها تمام شده است و دیگر هیچ هدفی در زندگی خود ندارند و از نظرشان دیگر زندگی کردن بی فایده است و به همین دلیل است که همیشه احساس ناامیدی می کنند .
برقراری رابطه های خارج از ازدواج
متاسفانه بحران میانسالی گاها می تواند منجر به طلاق و خیانت نیز بشود . افراد فکر می کنند که با وارد شدن در یک رابطه که فرد مقابل از آنها جوان تر باشد ، می توانند دوباره احساس کنند که جوان هستند .
تغییر شغل
در بعضی موارد بحران میانسالی خود را به صورت تغییر شغل نشان می دهد . افرادی که دارای شغل مناسب با درامد کافی هستند و یکبار تصمیم می گیرند تا شغل خود را تغییر دهند تا به قول خودشان با چالش های جدیدی رو به رو شوند .
افسردگی
افرادی که به میانسالی می رسند همان طور که در بالا نیز اشاره شد ، دچار ناامیدی می شوند و نامیدی در نهایت باعث می شود تا انها به افسردگی دچار شوند .
مصرف الکل و مواد مخدر
همان طور که می دانید یکی از دلایلی که افراد روی به مواد مخدر و الکل می آورند این است که می خواهند با استفاده از این مواد ، ناامیدی و مشکلات خود را پنهان کنند یا اینکه آنها را فراموش کنند .
متاسفانه خیلی از افراد به بحران میانسالی اعتقاد ندارند و به همین دلیل نمی توانند به درستی با آن مقابله کنند . وظیفه ما این است که همیشه به عنوان دوست یا عضوی از خانواده از آنها حمایت کنیم و سعی کنیم با فراهم کردن شرایط مناسب ، کاری کنیم که بتوانند با بحران خود مبارزه کنند .
منبع : http://rayandarman.com